Persoonlijk

Psycholoog Nick Heising

Nick Heising

Ik heb jaren bij Defensie gewerkt als psycholoog/ therapeut. Ik heb als therapeut bij de Riagg gewerkt, een eigen praktijk gehad als eerstelijnspsycholoog, een praktijk gehad als loopbaan adviseur.

Na het therapeutisch werk heb ik ook een tijd lang trainingen gegeven en ontwikkeld. Trainingen die vooral tot doel hadden de deelnemers te laten zien wat hun eigen kwaliteiten waren en hoe ze hun leven stuurden, je creëert je eigen leven, hoe doe je dat en wat zijn de instrumenten om dit bewust te doen.

Opleidingen:

Ik heb klinische psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Groningen. Ik heb een brede therapeutische achtergrond, van analytische therapie, gedragstherapie, feeling therapie, gestalt, relatietherapie, outplacement en inzichtgevende therapie.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.

Nick

Neem contact op
Meer over:

Psycholoog Zaandam - home

Psycholoog Zaandam

Ik ben Nick, psycholoog.

In mijn praktijk Psycholoog Zaandam ontvang ik mensen met allerlei klachten voor individuele therapie en relatietherapie.

Psycholoog Zaandam >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Als jullie er samen niet meer uitkomen en verandering willen, dan kan relatietherapie en relatiecoaching uitkomst bieden.

Relatietherapie >>